Verkoop

Bent u voornemens een hoogwerker te gaan kopen?

HLF access solutions heeft voor u een ruim verkoop aanbod van zowel nieuwe als gebruikte masthoogwerkers, schaarhoogwerkers , telescoophoogwerkers en knik-arm telescoophoogwerkers.

Voor de diverse type- en modellen hoogwerkers behorende bij de verschillende gebruiksdoeleinden hebben we voor u een passende oplossing.

Nieuwe hoogwerkers:

Kijk verder op onze pagina “Nieuwe hoogwerkers” voor de mogelijkheden met betrekking tot nieuwe, maar betaalbare hoogwerkers in elke categorie!! Graag sturen wij u een offerte op maat, behorende bij uw wensen.

Ook voor een gebruikte hoogwerker bent u bij HLF access solutions aan het juiste adres:

HLF access solutions heeft een ruim assortiment aan diverse gebruikte hoogwerkers. De meeste hoogwerkers komen uit de verhuurvloot van HLF access solutions en verkeren daarom in goede staat van onderhoud. Op deze manier biedt HLF access solutions u een wisselend aanbod. Uiteraard voldoen alle hoogwerkers aan de geldende regelgeving. Hetzij door een onafhankelijke instantie dan wel door eigen servicedienst worden ze regelmatig onderhouden. Ook na de aankoop van een hoogwerker blijft HLF access solutions voor u beschikbaar voor onderhoud en reparatie. Met een eigen servicedienst verzorgt HLF access solutions graag het onderhoud, service en de keuring van de door u aangeschafte hoogwerker.

Bekijk gerust ons ruime en afwisselende aanbod en overtuig uzelf. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Aan de hand van uw wensen kunnen zij u van deskundig advies voorzien, en u uiteindelijk voorzien van de juiste hoogwerker. Bij ons vindt u de juiste prijs – kwaliteit verhouding!!