Nieuws

April 2016

img_4369

RUNSHARE EUROPE Event

We hereby kindly invite you to meet the Runshare Europe Team and introduce you our mewp machines for the European market. During this event you have the opportunity to test and check the presented machines:

– Electric and diesel powered Scissor Lift
– Electric and diesel powered Articulated Booms
– Diesel powered Telescopic Booms

When: Thursday 28th April 2016
Start: 10.00
Lunch: 12.30
End: 19.00
Where: NH hotel Eindhoven, Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
The Netherlands

Please make your registration before the 21st of April by email on the address info@runshare.eu make sure to add your name, company name and attendees.

 

RUNSHARE EUROPE Europees Introductie Evenement

img_4412

Runshare Europe presenteert zich op 28 april 2016 verder aan de Europese verticaalmarkt. Harold Amendt, CEO van Runshare Europe, spreekt over de ambities en het onderscheidend vermogen van Runshare.

Verticaaldagen

Op de Verticaaldagen is de eerste productgroep ge├»ntroduceerd: de elektrische schaarhoogwerkers. “Deze zijn met enthousiasme ontvangen,” verduidelijkt Amendt. “Ons portfolio wordt nu verder uitbereid met kniktelescoop hoogwerkers, zowel elektrisch als diesel, ruwterrein schaarhoogwerkers en telescoophoogwerkers. Tijdens ons evenement op 28 april aanstaande presenteren we een unieke telescoophoogwerker met een werkhoogte van 23 meter, een extra grote werkbak en met een werklastcapaciteit van 480 kilo.”

“In Conference Centre Koningshof te Veldhoven willen we alle belangstellenden uitnodigen om kennis te maken met onze producten en onze mensen. Naast een betaalbaar en degelijk product, maken onze mensen het bedrijf tot een professionele partner.
Onlangs is Erik De Bruijn het team van Runshare Europe komen versterken. In zijn functie van Technical Manager is hij verantwoordelijk voor de technische productondersteuning.
Hij kan u desgewenst van de nodige technische informatie voorzien.”

Mocht u interesse hebben om het introductie-event van Runshare Europe, in Conference Centre Koningshof te Veldhoven, te bezoeken, dan kan dat. U wordt van harte uitgenodigd u daarvoor aan te melden voor 21 april 2016 via info@runshare.eu.

 

Januari 2016

Gelukkig nieuwjaar!

Iedereen bedankt voor de prettige samenwerking van het afgelopen jaar en we hopen in 2016 deze samenwerking voort te mogen zetten!

Januari 2015
De verhuurvloot is uitgebreid met enkele nieuwe hoogwerkers.